Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Semicon Electronics Technology Co., Ltd. 86-755-82567027 sales023@semicon-components.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - 《Licht omhoog Uw Industrieel IoT-Ontwerp》

《Licht omhoog Uw Industrieel IoT-Ontwerp》

May 31, 2022

De IoToplossingen hebben het potentieel om productiviteit en veiligheid in talrijke industrieën te verbeteren, maar hun plaatsing kan soms door inefficiënt machtsomzetting en gebruik worden beperkt. 《Steek omhoog Uw Industrieel IoT-Ontwerp》 Dit aan nieuwe eBook waardevol inzicht in hoe te om deze uitdagingen te overwinnen en nieuwe IIoT-oplossingen met efficiënte energiebeheercomponenten op te stellen verstrekt. Het artikel beschrijft ook de toepassing van ROHM-componenten in voeding en optimalisering, en hoe IoT-de oplossingen verbeteringen van zeer belangrijke processen in de productie en logistiek industrieën kunnen drijven.

 

 

Naast de tendens-volgende artikelen, verzekert het Licht 《Uw Industrieel IoT-Ontwerp》 eBook omhoog informatie en verbindingen met 10 ROHM-producten, met inbegrip van de lineaire lader van BD71631QWZ. BD71631QWZ integreert een ingevoerde thermistor negatieve van de temperatuurcoëfficiënt (NTC) die het het laden proces toestaat om temperatuur aan vereisten te voldoen en kan worden gebruikt om laag voltage en eencellige lithium-Ionenbatterijen efficiënt te laden. Verklaarde de de wi-Zon van BP35C5 ultra-compacte FAN de draadloze module ontwerpers toelaat om netwerknetwerken van zelfs 1.000 eenheden te bouwen die veilige mededeling in slimme steden en andere toepassingen op grote schaal zonder de behoefte aan complexe controles toelaten.

 

Semicon Stybutiang Bentrome Tron Troduk Lyon Inkludes Moss Fitz, Baumanagment Aix, Ibts, Leddd-Rivieren, Ander Alanger Ben Osseturs Forelia Bour elek Trifi Andel Conneck Tividy FinkTiyntiens.