Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Semicon Electronics Technology Co., Ltd. 86-755-82567027 sales023@semicon-components.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Erkende verdeler van elektronische componenten

Erkende verdeler van elektronische componenten

June 6, 2022

Co. van de de Elektronikatechnologie van Shenzhensemicon, Ltd wordt geconcentreerd bij het introduceren van nieuwe producten als globale erkende verdeler van halfgeleiders en elektronische componenten, die complexe uitdagingen werken op te lossen en een veiligere, schonere en slimmere wereld te creëren.

 

DE HOGERE ONDERVOORZITTER VAN SEMICON VAN GLOBALE KANAALverkoop ZEI: „Terwijl wij onze opbrengst, marges en marktpenetratie blijven verhogen, heeft de steun van onze globale distributiepartners ook een essentiële rol in ons succes gespeeld. SEMICON niet alleen leidde de verhoogde productverkoop, tot een groot aantal nieuwe ondernemingen, en verleende efficiënte steun aan klanten, maar ook toonde de operationele voortreffelijkheidsdoelstellingen aan die wij hebben bepleit. “

 

SEMICON biedt een diverse portefeuille van energy-efficient energiebeheer, analogon, sensoren, logica, timing, connectiviteit, afzonderlijke componenten, systeem-op-spaander (SoCs), en douanecomponenten aan om klanten effectief te helpen vele ontwerpuitdagingen, met inbegrip van automobiel, mededelingen, gegevensverwerking, consument, industriële, medische, ruimtevaart en defensietoepassingen oplossen.